Wilgenwind

Wilgenwind

Wilgenwind vakantiewoningen Damme

Welkom bij de vakantiehuizen van de familie Styns-Folens. Midden het jaar 2016 hebben Ann en Eric hun hoeve verbouwd tot 3 vakantiewoningen, telkens van 8 tot 12 personen. Vanaf 2022 heeft hun dochter de zaak overgenomen.

In het laagseizoen kunnen beide woningen samen gehuurd worden om te verblijven met 12 personen, 6 slaapkamers en 3 badkamers. Mogelijkheid om samen te tafelen. Korting voorzien van 20 %.

De drie Wilgenwind vakantiehuizen liggen in een groene oase te midden van de Vlaamse polders, regio Sijsele, Damme en aldus zeer toeristisch en centraal gelegen en zeer dicht bij Brugge en de kust.

We zijn zeer landelijk gelegen in alle rust en groen.

Wilgenwind Vakantiewoningen

Met onze jarenlange ervaring in de toeristische sector kunnen wij als geen ander onze regio in kaart brengen en onze gasten een warm welkom bieden.

Wij hebben 30 jaar een kampeerterrein uitgebaat aan de Belgische kust. Na de verkoop van onze zaak, misten we toch wel het werken in de toeristische sector. Gezien de aard van onze woning (een gerenoveerde boerderij) leek het installeren van vakantiewoningen ideaal en wij zijn er dan ook van overtuigd dat we onze gasten het welkom kunnen bieden die zij verdienen.

De schuur werd met oog voor detail omgebouwd tot twee vakantiewoningen, elk voorzien van keuken, zithoek, TV, wifi, vier slaapkamers, douches en ligbad, terras met zicht op de tuin.

Voor zowel fietser, wandelaars, genieters of zakenlui is Wilgenwind Vakantiewoningen Damme, de ideale basis om de regio te ontdekken. We heten motorrijders van harte welkom en bieden een speciale afgesloten berging voor het veilig parkeren van hun motorfietsen.

De beschikbaarheid van de woningen kan u bekijken via onze reserveringspagina.

Klik op de kaart hieronder voor de route.

Vakantiewoningen Wilgenwind

Comments are closed.